Vaahteraliiga

Helsinki Roosters
Helsinki Roosters
Wasa Wa1ld Royals
Wasa Royals
Porvoo Butchers
Porvoo Butchers
Tampere Saints
Tampere Saints
Kuopio Steelers
Seinäjoki Crocodiles
Seinäjoki Crocodiles

Vaahteraliiga näkyy laajasti Ruudussa kaudella 2018. Toukokuussa alkavan sarjan jokainen ottelu näkyy suorana lähetyksenä hyvälaatuisina kameratuotantoina ennakkostudioineen.

– Ruudun urheilukesä on myös tänä vuonna äärimmäisen vahva ja Vaahteraliiga tuo katsojille hyvää vauhtia tähänkin kesään. Kotimaisena kärkisarjana Vaahteraliiga on tärkeä osa Ruudun suomalaisen urheilun kattausta ja olemme erittäin innoissamme, että pääsemme välittämään katsojille juuri suomalaista huippu-urheilua, Nelonen Median urheilun vastaava tuottaja Tuomas Saarela innostuu.

– Yhteistyö Ruudun kanssa on mahdollistanut Vaahteraliigan seuraamisen myös silloin kun ei päästä paikanpäälle nauttimaan ottelutapahtumasta jo useamman vuoden ajan, mikä on auttanut kasvattamaan lajinäkyvyyttä ja sen seuraajien määrää. Tällekin kaudelle on luvassa taatusti jännittäviä hetkiä, joita ei kannata jättää väliin, kommentoi Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton puheenjohtaja Roope Noronen.

Hidastukset ja grafiikat sekä selostus ja kommentointi auttavat myös uusia katsojia pysymään jenkkifutiksessa mukana. Puolituntisessa ennakkostudiossa avataan ottelun lähtökohtia ja tutustutaan joukkueisiin tarkemmin. Otteluselostukset ovat kuunneltavissa myös äänipalvelu Suplasta, jossa Vaahteraliigan tapahtumia seurataan viikottain myös TeeDee-podcastin myötä.

– Laadukkaan TV-tuotannon lisäksi kannattaa huomata valtava määrä oheismateriaalia, joka otteluista tuotetaan. Kaikki pistesuoritukset ovat katsottavissa Ruudusta ottelun aikana, ennakkohaastattelut jo ennen peliä ja ottelun tähtihetket pelin jälkeen. Jos siis katsoo ottelua paikan päällä, jossa tämä laji on aina parasta, tarjoaa Ruutu silti paljon lisäsisältöä ottelun seuraamiseen, muistuttaa Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton viestintäpäällikkö Mika Laurila.

Vaahteraliiga-kausi käynnistyy 10. toukokuuta ja huipentuu Telia 5G Areenalla pelattavaan loppuotteluun eli Vaahteramalja XXXIX:een lauantaina 15. syyskuuta. Mestaruudesta taistelevat Helsinki Roosters, Wasa Royals, Porvoo Butchers, Tampere Saints, Seinäjoki Crocodiles sekä sarjanousija Kuopio Steelers.

Vaahteraliigan lähetykset ovat katsottavissa Ruutu+ -tilauksella suorina lähetyksinä ja tallenteina lähetyksen jälkeen. Tallenteet ovat katsottavissa koko kauden ajan. Samalla tilauksella voi katsoa kaikkea Ruudun maksullista sisältöä jääkiekon Liigaa lukuun ottamatta. Ruutu+ -tilausta voi kokeilla kuukauden maksutta, lisätiedot: ruutu.fi/plus.

Lisätietoa:

Sarjapäällikkö Roope Noronen


Matkapuhelin: 040-732 1469
Email: roope.noronen(ät)sajl.fi