Junioreiden sarjaohjelmat valmiit

13.2.2019

SAJL:n liittohallitus hyväksyi maanantain kokouksessaan lasten ja nuorten sarjaohjelmat.

Ohjelma-koonti, sekä sarjakohtaiset kierrosten otteluparit löytyvät kokonaisuudessaan nuorten sivuilta sajl.fi/nuoret (oikean laidan linkit valikosta) tai suoraan:

 

Kaudelle 2019 lasten ja nuorten sarjoihin on ilmoittautunut 63 joukkuetta, ja U9-U11 -ikäluokkiin otetaan mukaan uusia joukkueita koko turnauskauden ajan.

U20-ikäluokka korvaa aiemmin pelatun U19-ikäluokan, sisältäen vuonna 1999 syntyneet pelaajat 2000 ja 2001 syntyneiden lisäksi. Sarjassa pelataan sekä tyttöjen että poikien otteluita.

SM-sarjojen osallistujamäärät ovat aiempien vuosien kaltaiset; 4-5 joukkuetta vanhemmissa ikäluokissa, mutta U13-ikäluokassa otellaan peräti 11 kierroksen ja 9 joukkueen voimin Suomen mestaruudesta.

7vs7-sarjoissa on erittäin heikko osallistujamäärä U20-ikäluokissa, mutta U15-U17 -sarjoissa pelataan molemmissa kahden divisioonan vahvuudella. Seurojen ennakkoon ilmoittamat pelaajamäärät indikoivat lisenssimäärien vähentymistä aiemmasta vuodesta, mutta uudet rekrytoinnit voivat muuttaa suunnan kasvuun vielä kauden aikana. 

Maajoukkuekaudella 2019 otellaan 5.5. U19-miesten karsintaottelu Venäjää vastaan. Ottelun voittaja jatkaa Italiaan EM-kisoihin. U17 maajoukkue matkaa talvilomaviikolla Norjaan PM-kisoihin ja U20 naisten maajoukkue leireilee osin yksin, osin yhdessä Nordic Girls’ Campin kanssa. U15 kehitysjoukkue matkaa Orlandoon, mikäli joukkue saadaan ajoissa muodostettua.

Kaudesta on jälleen odotettavissa erittäin vauhdikas ja kilpailullinen. Toivotamme kaikille menestystä kevään harjoituksiin ja pelikuvioiden viimestelyihin. Tavataan viimeistään lasten ja nuorten sarjakokouksessa 24.3.2019. Kokous järjestettäneen pääkaupunkiseudulla ja kutsu toimitetaan seurojen puheenjohtajien kautta edelleen. Päivitättehän nuorten toimijoiden yhteystiedot nuorten sivuilla.

SAJL Nuorisovaliokunta

 

 

Otteluiden tarkastus ja kotiotteluiden asettaminen

Seuroja kehotetaan tarkastamaan joukkueiden ohjelmat, sekä ilmoittamaan välittömästi pakottavat esteet tai virheet otteluohjelmissa sarjapäälliköille:

Ilmoittakaa myös kauden kotiottelunne mahdollisimman pian sarjapäälliköille. Otteluohjelmat julkaistaan sarjakohtaisilla kotisivuilla. Julkaistuihin otteluihin EI saa tehdä mitään muutoksia ilman sarjapäällikön lupaa, sillä vastustajilla on oikeus scoutata otteluitanne.