Nuoret

Uutisia

Wasa Royals oli johdossa vielä kolmannen jakson jälkeen, mutta Wolverines oli vahvempi viimeisellä neljänneksellä ja voitti ottelun 17-34 (7-14).
U20-ikäluokan myötä edustamisessa muutoksia. 7vs7 ja 9vs9 yksittäisotteluille 4 x 10 min peliaika. Turnauksiin osallistuminen viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumanhallinnan kautta.
SM-sarjoihin osallistuvilla sekä turnausta järjestävillä joukkueilla pakollinen läsnäolo.
Valtakunnalliset Move!-mittaustulokset ovat mielenkiintoista luettavaa niin koululaisille, vanhemmille ja valmentajille.
SAJL:n nuorisovaliokunta myönsi tammikuussa Vantaa TAFT:ille oikeuden järjestää turnauksen U9-U13 ikäluokille ja U15 -ikäluokan ystävyysturnauksen liiton sääntöjen mukaisesti.
U9 ja U11 -ikäluokat pelaavat tänä kesänä viimeistä kertaa avoimessa sarjamuodossa, eli sarjaan otetaan mukaan joukkueita myös kauden aikana. Kaudesta 2020 alkaen myös U9 ja U11 -sarjoihin ilmoittaudutaan etukäteen, kuten muihinkin ja joukkueille asetetaan otteluohjelmat. Muutos tehdään, jotta kaikille osallistuville joukkueille saadaan tasaiset määrät otteluita.
SAJL:n liittohallitus hyväksyi maanantain kokouksessaan lasten ja nuorten sarjaohjelmat.
Lasten ja nuorten sarjoihin ilmoittautumiset ovat käynnistyneet. Ilmoitukset tulee olla tehtyinä ja maksettuina vuoden loppuun mennessä.
Nuorisotoiminnan johtamisjärjestelmän muutos hyväksyttiin liittohallituksessa, joka nimitti myös nuorten sarjapäälliköt sekä valiokunnan tehtäviinsä.
Seurapäivien nuorisokokouksessa keskityttiin tänä syksynä kasvun ja kansainvälistymisen näkökulmiin.
First year of Nordic Girls Camps was a success with two camps and tons of football energy!
Jenkkifutiksen Hike-punt-pass -kisassa pallot saivat kyytiä. 6-15-vuotiaat osallistujat kisailivat neljässä eri sarjassa.
Helsinki Roosters taisteli ottelussa viimeisille minuuteille, mutta joutui taipumaan 34-22. Espoo Wolverines sijoittui sarjassa kolmanneksi.
Porvoo Butchers pisti kampoihin puoleen väliin ottelua, jonka jälkeen Helsinki East City Giants meni menojaan ja voitti ottelun 42-12 (18-12). Pronssia sarjassa sai Seinäjoki Crocodiles.
Roosters kaatoi tiukan taiston päätteeksi Porvoo Butchersin lukemin 22–0 (14–0). Helsinki Wolverines pokkasi sarjan pronssimitalit.